شکایت مسافران از خرابی راه قلعه‌نو-قادس؛ رفت و آمد در این مسیر اکنون چندین ساعت زمان می‌برد
شکایت مسافران از خرابی راه قلعه‌نو-قادس؛ رفت و آمد در این مسیر اکنون چندین ساعت زمان می‌برد

شماری از باشندگان قادس از خرابی بخش‌های مسیر این ولسوالی با قلعه‌نو، مرکز این ولایت در نتیجه سیلاب‌های چند روز گذشته، به شدت شاکی بوده و خواهان ترمیم فوری آن هستند. بر اثر بارش باران‌های سنگین و سرازیر شدن سیلاب های اخیر در بادغیس، اغلب راه های مواصلاتی در این ولایت تخریب شده است. در […]

شماری از باشندگان قادس از خرابی بخش‌های مسیر این ولسوالی با قلعه‌نو، مرکز این ولایت در نتیجه سیلاب‌های چند روز گذشته، به شدت شاکی بوده و خواهان ترمیم فوری آن هستند.

بر اثر بارش باران‌های سنگین و سرازیر شدن سیلاب های اخیر در بادغیس، اغلب راه های مواصلاتی در این ولایت تخریب شده است.

در همین حال شماری از رانندگان و عابران نیز از خرابی راه قادس که ولسوالی‌های جوند، تگاب عالم و بخش‌های از مقر این ولایت را به شهر قلعه‌نو مرکز بادغیس وصل می‌کند، ابراز نگرانی می‌نمایند.

خلیل‌احمد یک تن از باشنده گان ولسوالی قادس در مورد خسارات ناشی سیلاب‌های چند هفته گذشته می‌گوید:”به اثر جاری شدن سیلاب‌ها، بخش‌های زیادی از سرک قادس تخریب شده که رانندگان نمی‌توانند سرعت حداقلی بگیرند، خیلی گودال های کلان ایجاد شده، پلچک ها همه تخریب شده و در چندین محل حتی راه کاملا قطع شده و موترها از زمین های کشاورزی مردم محل رفت و آمد دارند.”

غلام رسول باشنده دیگر این ولسوالی می‌گوید: قبلا در عرض یک ساعت یا کم و بیش به قلعه‌نو می،آمدیم، اما حالا تقریبا سه ساعت طول می‌کشد تا به شهر برسیم، بخش‌های را ناگزیر از موتر پیاده شویم.”

با این حال باشندگان تاکید می‌کنند که؛ مسوولان باید هرچه سریع به وضعیت راه ولسوالی قادس که روزانه هزاران تن از این مسیر رفت و آمد می‌نمایند، رسیدگی کنند.

با این حال مسوولان محلی در بادغیس، تخریب راه‌ها مواصلاتی در این ولایت را در پی بارش باران‌های سنگین و سرازیر شدن سیلاب‌ها تایید نموده و بر رسیدگی و ترمیم فوری آن تاکید می‌ورزند.

رحیم‌الدین رحیمی سخنگوی والی بادغیس می‌گوید: بر اثر سرازیر شدن سیلاب‌های هفته‌های اخیر، به شمول راه قادس، اغلب راه مواصلاتی در این ولایت آسیب دیده اند.

وی می افزاید که: ترمیم و آسفالت مسیر سرک قادس قلعه‌نو به مسوولان مرکزی پیشنهاد شده است و انتظار می‌رود که کار آن آغاز شود.

جاده قادس – قلعه‌نو، بیشتر از ۴۰ کیلومتر طول دارد و از جمله مسیرهای پر رفت و آمد شناخته می‌شود که روزانه صد ها موتر مسافربری و باربری در آن تردد دارند.