شهروندان قلعه‌نو خواهان گسترش شبکه و کاهش هزینهٔ امتیاز نل/شیر آب شدند
شهروندان قلعه‌نو خواهان گسترش شبکه و کاهش هزینهٔ امتیاز نل/شیر آب شدند

شهروندان قلعه‌نو، مرکز ولایت بادغیس مدعی اند، با وجود این که کار پروژه انتقال آب قادس به قلعه‌نو تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، اما هنوز شمار زیادی از خانواده‌ها در نواحی این شهر دسترسی به از آب آشامیدنی ندارند. به گفته آنان، پس از هشت ماه از گشایش این پروژه، به دلیل گسترش […]

شهروندان قلعه‌نو، مرکز ولایت بادغیس مدعی اند، با وجود این که کار پروژه انتقال آب قادس به قلعه‌نو تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، اما هنوز شمار زیادی از خانواده‌ها در نواحی این شهر دسترسی به از آب آشامیدنی ندارند.

به گفته آنان، پس از هشت ماه از گشایش این پروژه، به دلیل گسترش نیافتن شبکه آبرسانی و هزینه‌های بلند اولیه برای گرفتن امتیاز شیر آب، بسیاری از خانواده‌ها همچنان از آب قادس محروم مانده‌اند.

محمدشاه، یکی از شهروندان قلعه‌نو، می‌گوید: هزینه‌های بلند برای گرفتن امتیاز شیر آب و پرداخت‌های ابتدایی سبب شده تا بسیاری از خانواده‌ها، به‌ویژه قشر کم‌درآمد، توان وصل شدن به شبکه را نداشته باشند.

میرویس، باشنده دیگر قلعه‌نو، از اداره آبرسانی خواست تا علاوه بر کاهش هزینه‌ها، شبکه آبرسانی را در تمام نواحی شهر گسترش دهد تا همه مردم بتوانند از آب صحی آشامیدنی استفاده کنند.

در همین حال، اداره آبرسانی بادغیس می‌گوید: اکثریت شهروندان قلعه‌نو از آب قادس بهره‌مند شده‌اند و متباقی شهروندان نیز به‌زودی تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

عبدالسلام محمدی، یکی از مسئولان ریاست آبرسانی بادغیس، می‌گوید که: کار پیمایش و نقشه این پروژه در سال ۱۳۹۰ انجام شده و به همین علت، شماری از محلات که جدیدا با افزایش نفوس و توسعه شهری اضافه شده از این طرح بیرون مانده اند.

او می‌افزاید که: طبق کار شیوه موجود، شهروندان می‌توانند با مراجعه به ریاست آبرسانی و پرداخت هزینه، امتیاز نصب شیر آب در شبکه جدید آبرسانی بدست آوردند.

وی تأکید کرد که: شبکه آبرسانی قلعه‌نو گنجایش و امکان پاسخگوی نیازهای شهروندان قلعه‌نو را دارد و هیچ نگرانی بابت آن وجود ندارد.

به گفته مسئولان، مصارف که برای صدور امتیاز شیر آب تعیین شده، در همه ولایت‌های کشور یکسان بوده و انتقال و نصب هر دستگاه شیر آب برای هر متقاضی ۴۵۰۰ تا ۵۰۰۰ افغانی هزینه در بر خواهد داشت

آمار‌های اداره آبرسانی نشان می‌دهد که، در حال حاضر ۵۵۰۰ مشترک در شهر قلعه‌نو ثبت شده‌ و از آب آشامیدنی قادس استفاده می‌کنند.