سرمایه‌گذاری یک باشنده محل برای ایجاد بزرگترین باغ خصوصی پسته در بادغیس
سرمایه‌گذاری یک باشنده محل برای ایجاد بزرگترین باغ خصوصی پسته در بادغیس

یک باشنده محل در بادغیس، در یک اقدام کم سابقه‌ای، در نظر دارد ۱۰۰ جریب زمین را در ولسوالی آبکمری این ولایت باغ پسته ایجاد کند. عبدالخلیل مولازاد باشنده قلعه‌نو مرکز ولایت بادغیس می‌گوید: از یک ماه و نیم به این طرف کار بالای این پروژه را آغاز نموده است. آقای مولازاد گفت که:” در […]

یک باشنده محل در بادغیس، در یک اقدام کم سابقه‌ای، در نظر دارد ۱۰۰ جریب زمین را در ولسوالی آبکمری این ولایت باغ پسته ایجاد کند.

عبدالخلیل مولازاد باشنده قلعه‌نو مرکز ولایت بادغیس می‌گوید: از یک ماه و نیم به این طرف کار بالای این پروژه را آغاز نموده است.

آقای مولازاد گفت که:” در حال حاضر کار برای هموار کاری و آماده سازی زمین برای کشت مستقیم و غیر مستقیم در هفته‌ها و ماه‌های آینده جریان دارد.”

مولازاد اضافه نمود که؛ با راه اندازی این پروژه زمینه کار را برای ده‌ها تن از باشنده‌گان محل فراهم نموده است.

عبدالخلیل مولازاد؛ راه اندازی این پروژه را در سطح کشور کم سابقه دانسته و از سازمان‌های ملی و بین‌المللی در سطح محل می‌خواهد که او را از رهگذری فنی و کارشناسی همکاری نمایند.

موصوف علاوه می‌کند که: از سال‌ها به این سو در تجارت محصول جنگل طبیعی پسته بادغیس سهم داشته است.

براساس اظهارات کارشناسان امور باغداری و کشاورزی؛ بادغیس از جمله معدود ولایت‌های به حساب می‌آید که خاک و هوای آن برای کشت و پرورش میوه پسته مساعد می‌باشد.

قابل ذکر است که ولایت بادغیس پیش از این با داشتن نزدیک به ۹۰ هزار هکتار جنگل طبیعی پسته و ارچه، از ساحات سرسبز و جنگلی در این کشور و حتی منطقه به حساب می‌آمد.

  • نویسنده : خبرگزاری نریمان
  • منبع خبر : خبرگزاری نریمان